Αναλαμβάνουμε κατασκευή ιστοσελίδων. εγκατάσταση δικτύων. ταμειακά συστήματα. επισκευή υπολογιστών. συστήματα ασφαλείας.

Η εταιρία E-THINK Ο.Ε. δημιουργήθηκε το 2014, με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας, σε κάθε επιχείρηση, αξιοποιώντας την εμπειρία και γνώση των στελεχών της που βρίσκονται στον χώρο της πληροφορικής από το 2009.


Κατασκευή Ιστοσελιδων

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες μοναδικές και προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη. Δημιουργούμε στατικές, δυναμικές ιστοσελίδες, συστήματα κρατήσεων και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Διαφήμιση ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε την προώθηση της σελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης(SEO) καθώς και στοχευμένες καμπάνιες διαφήμισης για να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες.

Συστήματα μηχανογράφησης

Ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης για όλες τις ανάγκες, όπως παραγγελίες, παραλαβές, έλεγχος διαθεσιμότητας. Πλέον είναι εύκολη η παρακολούθηση και η διαχείριση της επιχείρισης με απλό και γρήγορο τρόπο.

Κατασκευή & συντήρηση δικτύων

Είναι πολύ σημαντική η δημιουργία δικτύου μέσα στην επιχείρηση για τη σωστή και γρήγορη λειτουργία της τόσο ενσύρματου όσου και ασύρματου.

Ταμειακά συστήματα

Επιλογή από POS συστήματα και έξυπνων ταμειακών μηχανών και περιφερειακών με ποιότητα και αντοχή. Κατάλληλα για καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως super market, mini market καθώς και εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.τ.λ.

Επισκευή & υποστήριξη Η/Υ

Αντιμετώπιζουμε τα προβλήματά σας άμεσα και οικονομικά. Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση και παραμετροποίηση υλικού και λογισμικού σας.